LinkedIn heeft net twee nieuwigheden voor recruiters geïntroduceerd. ‘Recruiter Mobile’ is een app die recruiters toelaat om mobiel te zoeken naar de ideale kandidaat. ‘Mobile Work with Us’ is de nieuwe manier om openstaande vacatures in de kijker te zetten.

Recruiter Mobile

Recruiter Mobile is een app die speciaal ontworpen is voor recruiters. Zo is er een zoekmachine toegevoegd in de app die het voor recruiters makkelijker maakt om de ideale kandidaat te vinden. Bovendien kan je feedback vragen aan managers die versterking zoeken vanuit de app en kan je ook de ideale kandidaat makkelijk bereiken vanaf je smartphone.

Mobile Work with Us

Een andere nieuwigheid is de nieuwe manier van mobiele vacature-promotie ‘Mobile Work with Us’. Hiermee zullen openstaande vacatures getoond worden op de mobiele versie van de LinkedIn profielen van bestaande werknemers.

“Zo’n 33 procent van al onze bezoekers bezoeken LinkedIn via hun smartphone of tablet. Ook de jobs op LinkedIn krijgen heel veel mobiele bezoekers,” zegt Parker Barrile, senior director bij LinkedIn in een blogpost.

De 2 nieuwe diensten zijn beschikbaar voor de bestaande Recruiter-klanten van LinkedIn.