Op 29 mei lanceerde ‘Google Streetview voor Bedrijven’ in meerdere landen, waaronder België. Het Brusselse agency Semetis is een van de eerste bedrijven die van deze dienst gebruik hebben gemaakt. Eerder waren ook al de kantoren van e-commerce agency Baldwin te bezichtigen op Google.

Google Streetview voor Bedrijven

Concreet betekent Google Streetview voor Bedrijven dat Google opnames komt maken van je bedrijf en dat in een 360°-perspectief.

Deze toepassing laat bedrijven toe om zich extra te profileren en de consument een kijkje te bieden achter de schermen. Bovendien zorgen de Streetview beelden ook voor extra visibiliteit op het internet.

Semetis-kantoor

Internetgebruikers kunnen sinds kort een virtueel bezoek brengen aan meerdere bedrijven. Als je de kantoren van Semetis een wil bezichtigen dien je gewoon naar Google Maps te gaan en daar Semetis in te typen. Plots zal je in het bedrijf zelf terecht komen en zal je in verschillende ruimtes een kijkje kunnen nemen. Hier kan je een kijkje nemen in de kantoren van Semetis.

De opnames in het kantoor van Semetis werden genomen door 1.2.3.Focus, dat door Google opgeleid werd om deze type van beelden te maken in ons land. Ook Baldwin biedt deze diensten aan.