Het Brusselse webanalyse-bedrijf Semetis heeft onlangs haar rangen versterkt. Zo zijn er op korte tijd vier nieuwe talenten aangeworven. Een overzicht: 

Sofie Van Vaerenbergh 

Sofie is eBusiness Analyst bij Semetis. Ze behaalde in 2009 haar Bachelor diploma in Communicatie Management aan de Erasmus Hogeschool te Brussel. In 2012 studeerde ze af als Master in de Communicatiewetenschappen aan de Universiteit in Gent. Daarna voltooide ze een Master in Marketing Management aan de Vlerick Business School te Gent.

Gepassioneerd door Marketing besloot ze zich aan te sluiten bij Semetis, om zo expert te worden op het gebied van eMarketing. 

Maxime Vandenbussche

Maxime behaalde in 2013 een masterdiploma in China Business Development studies met Grote Onderscheiding aan de Vrije Universiteit van Brussel (VUB).

Hij behaalde ook in 2012 zijn master in Business Administration aan de Hogeschool-Universiteit Brussel (HUB) met een Erasmus in Madrid , Spanje , bij de CEU San Pablo Universiteit.Vastbesloten om zich verder te verdiepen in de internet wereld sluit hij zich nu aan bij Semetis.

Maxime is momenteel eBusiness Analist. 

Quentin Verwaerde 

Quentin heeft een Masterdiploma in 'Research in Econometrie' behaald aan de Bocconi Universiteit in Milaan (Italië) en aan de Katholieke Universiteit Leuven. Quentin verwierf ook een Bachelor in 'Engineering Management' aan de Universiteit van Namen. Zijn Erasmus semester bracht hij door aan de Universiteit van Antwerpen.

Gepassioneerd voor innovatie en business, en nieuwsgierig naar de online-wereld, besloot Quentin zich aan te sluiten bij Semetis. Quentin is momenteel eBusiness Analist. 

Amaelle Haulet

Amaelle behaalde haar Master diploma in International Management met grote onderscheiding aan de ICHEC Brussels Management School. 

Ze deed ook een Erasmus termijn aan de Corvinus Universiteit in Boedapest (Hongarije). Ten slotte ontving zij een beurs voor haar tweede Master in de Verenigde Staten in marketing bij de USC Marshall School of Business in Los Angeles. Amaelle is momenteel eBusiness Analist bij Semetis.