Sirius Legal kondigt met trots aan dat we verkozen zijn als Belgische winnaar in de categorie International Business Law Firm of the Year bij de ACQ Global Awards 2013.

Online stemming over de ganse wereld

ACQ Magazine verkiest elk jaar advocatenkantoren die blijk hebben gegeven van innovatieve oplossingen in een wijzigend economisch landschap en die over het voorbije jaar blijk hebben gegeven van voortdurende expertise en opmerkelijke prestaties in hun vakgebieden.  De winnaars worden verkozen via online stemmingen op de ACQ website door bedrijfsleiders en advocaten van over de ganse wereld.

U vindt hier de digitale versie van de lijst met laureaten voor de the ACQ Global Awards 2013.

Trots

Het ganse Sirius Legal team is trots en blij om onze naam te zien tussen die van zo vele andere prestigieuze kantoren van over de ganse wereld!

We zijn dubbel trots omdat deze award amper enkele maanden later volgt dan de aanduiding van ons IP/IT/Media team als enige aanbevolen Belgische specialisten in Media & Entertainment Law door Global Law Experts.

Het spreekt voor zich dat deze award ons motiveert om nóg harder te werken, elke dag opnieuw, om uw vertrouwen te winnen en om te bewijzen dat we deze titel verdienen.