Op woensdag 30 oktober 2013 vindt voor de derde keer de “Dag van de Webshop” plaats. Dit grootste online event wil het internetwinkelen in België in de spotlight plaatsen en online shoppers hun voordeel laten doen met exclusieve aanbiedingen.

Tom Dupon is de bezieler van de Dag van de Webshop. Hij is internet marketeer en in die zin sterk betrokken bij alles wat zich online kan afspelen. Hieronder kan je een interview zien met Tom Dupon: 

Het idee voor het opzetten van de Dag, kwam deels ook overgewaaid uit de VS, waar we het fenomeen “The Free Shipping Day” kennen: een tijdelijk aanbod waarbij de deelnemende webshops gratis verzending aanbieden mét beloft om nog te leveren tegen Kerstavond.

Kijk maar eens naar www.freeshippingday.com

Tom Dupon: “Ook in Nederland was er een tijd geleden iets als de ‘Dag van de Gratis verzending’, maar we stelden toch snel vast dat het gratis verzenden een te nauwe invalshoek is. Met de Dag van de Webshop dagen we de online handelaars uit om creatief om te springen met het momentum van de 24uur en te zorgen voor een unieke en in het oog springende promotie of actie.”

Start-ups en e-tailers naast elkaar

Deelnemen aan de Dag van de Webshop is niet enkel voorbehouden voor de grote jongens. Ook start-ups hebben er zeker hun plaats. Als je maar creatief en origineel uit de hoek kunt komen met de promotie-van-één-dag.

Ook NGO’s worden tijdens deze editie in de verf gezet. Ook zij vinden hun weg naar het e-commerce domein. Ze hebben zo de mogelijkheid om ook online donaties en fondsen te werven voor hun goede doelen door toffe spullen te verkopen.

De lijst van deelnemende webshops kan online bekeken worden op www.dagvandewebshop.be. Hun aanbiedingen komen op 25 oktober online te staan.

Ook nog deelnemen?

Je registreert je webshop snel en makkelijk op www.dagvandewebshop.be, waarna die bij de deelnemende webshops verschijnt na betaling. In ruil krijg je een pagina op de Dag van de Webshop site, die blijft staan tot aan de editie van 2014. Zo krijg je niet alleen op de Dag van de Webshop zelf visibiliteit en verkeer van geïnteresseerde online shoppers, maar het hele jaar door!

Website: www.dagvandewebshop.be
E-mail: candice@dagvandewebshop.be