2013 was opnieuw een topjaar voor Appstrakt. Bestaande klanten als BASE Company, VMMa en Belgacom doen nog meer beroep op de technologische expertise van het creatieve Antwerpse development bedrijf, en dat met meer én grotere projecten. Bovendien zijn er ook nieuwe vrienden gemaakt, met grote partners als Coca-Cola en Niko. De kers op de taart van deze groei is misschien wel Appstrakt Inc: een Appstrakt hub in...New York, waar Appstrakt boeiend werk levert voor haar twee globale partners: Spotify en AB InBev. Veel spannend werk dus, en dat vraagt om nieuw talent!

Nieuw Talent

Appstrakt is dan ook dringend op zoek naar leuke collega's en tech junks om hun 37-koppen-tellende team te versterken en mee te bouwen aan de verdere groei van het bedrijf en haar expertise. Wie dus mee wil werken aan het bedenken en creëeren van nieuwe, creatieve en innovatieve technologische projecten en producten, meldt zich best heel snel!

5 Vacatures

Ben jij het Android Wonderchild, de PHP Virtuoos, de Apple fanboy/iOS developer of de UX/UI Genius die Appstrakt zoekt? Of misschien ben jij wel de persoon die het hele development proces weet te leiden als project manager en heb je zin om in een jonge, stimulerende en groeiende omgeving te werken samen met andere COMMON Companies?

Check dan zeker de 5 nieuwe vacatures op de Bloovi jobspagina