Combell viert vandaag haar 15de verjaardag. De webhoster uit Gent wil haar verjaardag vieren met iedereen. Dat doet het met een leuke video gemaakt door de Combell werknemers én een prijzenpot voor de leukste felicititaties. 

Indrukwekkende cijfers

Ter gelegenheid heeft Combell ook een aantal cijfers gepubliceerd van haar verwezenlijkingen tot nu toe. Uit de cijfers blijkt dat Combell vandaag beschikt over +60.000 klanten, 24/7 support, +200.000 actieve domeinnamen, +65.000 websites, +3.500 servers in beheer en dat in drie datacenters. 

“Hard werken en altijd de beste proberen te zijn, dat is wellicht één van de redenen waarom Combell vandaag staat waar ze staat”, weet Jonas Dhaenens, CEO van Combell. “En wellicht ook omdat we onszelf kunnen omringen met de beste mensen die elke dag tot het uiterste gaan. Net daarom kiezen klanten voor ons”, besluit Dhaenens.

Prijzen

Op de themawebsite www.combell.com/15 willen we zoveel mogelijk felicitaties verzamelen. Die kan iedereen toevoegen via Twitter en Instagram door de hashtag ‘#combell15’ toe te voegen, of via de Facebook-wall van Combell.

Elke dag kiest Combell de drie leukste felicitaties er uit, en die belonen we met een fantastische prijs. In onze prijzenkast zit o.a. een iPad, een GoPro, een Sonos, Parrot AR.Drone, een barbecue, ...

Meer info: combell.com/15