Het Gentse hosting-bedrijf Combell zal ook dit jaar haar, intussen geliefde, Ice Cream Car op pad sturen naar Belgische IT-bedrijven. Bedrijven die graag kans maken om getrakteerd te worden op een gratis ijsje kunnen een aanvraag indienen via de Combell-website. Of nog beter, IT-bedrijven kunnen ook mee doen met de wedstrijd onderaan dit artikel voor een gegarandeerd bezoek!

Ice Cream Car

Als hosting provider wil Combell voor verkoeling van IT-minds zorgen. Dat doet het met frisse ijsjes! De actie zal starten in de loop van de maand mei. Op de Combell-website werd zelfs een timer geïnstalleerd die aangeeft wanneer de Ice Cream Car voor de eerste keer uit zal rijden. 

“Met deze actie wil Combell iets terug doen voor alle agencies die dagelijks hard aan het werk zijn om geweldige websites te bouwen,” vertelt Business Development Manager Jimmy Cappaert aan bloovi. “We willen IT-bedrijven even een rustmomentje geven na al hun harde werk.”

Wie kan mee doen?

Ieder IT-bedrijf kan een aanvraag indienen om de Ice Cream Car langs te laten komen. “Aangezien de populariteit van onze Ice Cream Car kunnen we spijtig genoeg niet bij ieder bedrijf langsgaan,” zegt Jimmy Cappaert nog. “We proberen om de meest optimale route uit te stippelen en zoveel mogelijk bedrijven te bezoeken”.

Mobiele Cocktailbar

Van elk bezoek worden ook foto's genomen en op de Combell Facebook-pagina gezet. “De leukste foto kan trouwens nog een extra prijs winnen. Zo sturen we een mobiele cocktailbar op naar het bedrijf met de leukste foto.”

Wees zeker van een Ice Cream Car bezoek

Ben je een Agency of webbedrijf? Wil je absoluut zeker zijn dat de Ice Cream Car van Combell bij jullie langs komt? Share dan zo snel mogelijk dit artikel via twitter met de hashtag #icecreamcar.

De drie eerste bedrijven worden door ons op de hoogte gebracht!