België wordt stilaan te klein voor de Brusselse kantoor deJuristen. Daarom plannen de ictrecht specialisten om in iedere Europese hoofdstad permanente kantoren te openen. De reden? deJuristen willen verstaanbaar, transparant en modern recht tot bij elke Europese onderneming brengen. 

Modern & innovatief

Karel-Jan Vercruysse, communicatieverantwoordelijke bij deJuristen: "Dat België niet bijzonder groot is, weten we ondertussen. Dat ambitie veel verder kan reiken dan landsgrenzen ook. Elke dag opnieuw halen we recht uit de greep van de oude garde, en benaderen we de wet vanuit een modern en innovatief standpunt. Voor de ondernemer, door de ondernemer. En net die ideologie willen we verspreiden in elke Europese hoofdstad."

Ambitieus plan

Na enkele proefprojecten wil deJuristen nu permanente kantoren openen in elke Europese hoofdstad.

Een ambitieus plan, geeft Matthias Dobbelaere-Welvaert, partner bij deJuristen toe: "theJurists Europe is meer dan een doel. Het is een ideologie, een missie bijna, om verstaanbaar, transparant en modern recht tot bij elke Europese onderneming te brengen. We geloven rotsvast in ons huidig model, en de tijd is rijp om dit Europees af te toetsen".

Begin 2015 moet theJurists aanwezig zijn in minstens de helft van de lidstaten.

Meer informatie: http://thejurists.eu.