Teamleader, een Gentse start-up, heeft een kapitaal-injectie gekregen van €1 miljoen. De investering komt van Fortino, het investeringsfonds van Duco Sickinghe (ex-CEO Telenet). Teamleader is een CRM, invoicing & project planning tool. 

Fortino

Teamleader heeft een kapitaalinjectie gekregen van € 1 miljoen in Series A funding van Fortino. Met de investering wil het bedrijf haar verdere groei verzekeren. Het is de eerste keer dat Teamleader een investering accepteert. Renaat Berckmoes, managing partner bij Fortino, gaat vanaf nu deel uitmaken van het board of directors bij Teamleader. 

Teamleader

Teamleader is een totale-CRM oplossing, waar je offerten, projecten, relaties, opportuniteiten & timesheets online kan managen. Onlangs sprak de CEO & co-founder Jeroen De Wit nog met ons op Bloovi's Conversion Day

Teamleader kan intussen al zo'n 1500 startup's, kmo's & grote bedrijven tot hun klanten rekenen. 

"In minder dan 5 minuten waren we overtuigd"

"We zijn erg blij met de investering van Fortino, zij zijn de perfecte partner voor ons om onze verdere groei te ondersteunen," zegt Jeroen De Wit. "Met deze investering zullen ons product verder blijven innoveren."

"De reden dat we in Teamleader investeren is omdat we geloven in het team, hun cultuur & competenties. Vooral hun visie & groei spreekt ons enorm aan. In minder dan 5 minuten heeft Jeroen ons overtuigd van het potentieel van Teamleader."