Apple is op zoek naar medewerkers voor haar Brusselse Apple Store. De vacatures op Apple’s website bevestigen de komst van de eerste échte Apple Store in ons land. Of Gent & Antwerpen er ook een krijgen is nog niet zeker.

Brussel krijgt eerste Apple Store 

Vorige maand dook het gerucht op dat Apple van plan is om winkels te openen in Brussel, Gent & Antwerpen. Vandaag wordt dat gerucht bevestigd, althans voor de Brusselse vestiging. Apple heeft  immers vacatures online gezet om medewerkers te zoeken in Brussel.

Op de vacaturesite van de technologie-gigant staat te lezen dat Apple in Brussel op zoek is naar een Business Leader, Business Manager, Business Specialist, Expert, Genius & Inventory Specialist.

Le Toison d’Or

Als locatie van de winkel zou Apple haar oog hebben laten vallen op het nieuwe bouwproject Le Toison d’Or, dat zich momenteel in de laatste fase bevindt. Le Toison d’Or wordt een woon- en winkelcentrum.

Er zou een Apple Store komen van 1500 vierkante meter. De opening zou volgens Le Soir voorzien zijn in het derde kwartaal van 2015. Vermoedelijk zal de Apple Store ook rond die periode haar deuren openen. 

Meer info: jobs.apple.com