De 3 Limburgse innovatieve bedrijven, telefonieprovider Mobile Vikings, drone-specialist Skyeye en slimme stadsdistributeur, CityDepot, pakken uit met een stunt.

Aan de rand van het muziekfestival Pukkelpop nodigen ze de Viking Community uit om te genieten van een ijsje... op ideale temperatuur geleverd met een drone!

De 3 initiatiefnemers willen hiermee scoren op vlak van marketing, maar willen ook een lans breken voor de toekomst. Met de stunt tonen de 3 bedrijven aan dat de technologie rijp is.

Reden genoeg om te onderzoeken hoe deze opportuniteit verder te ontwikkelen.
CityDepot bewijst al een hele tijd dat maatschappelijke en bedrijfseconomische winst hand in hand gaan. Hun duurzame aanpak werkt, onder meer door het gebruik van elektrische voertuigen en fietsen voor het transport van pakjes naar de binnenstad.

Skyeye wil met een innovatieve, duurzame aanpak in de snel boomende drone-industrie, furore maken. Hun drones worden klaargestoomd om audiovisuele opnames te maken, industriële inspecties uit te voeren, gewassen te besproeien, enzovoort.

Mobile Vikings is dan weer vernieuwend op vlak van marketing en businessconcept. Zij gooien hun creativiteit in de schaal om samen met hun partners, maatschappelijke en economische meerwaarde te creëren.