Over een drietal weken weten we het: wie gaat naar huis met een of meerdere leuke trofeeën? Op welk kantoor krijgen ze binnenkort een prominente plek? Maar wees gerust: de Digital Marketing Awards zijn veel meer dan alleen een bekroning voor het knap staaltje digitale werk.

1. Netwerken in een kerk waar knappe cases aanboden worden.

Speciaal voor jou hebben we deze aparte locatie geregeld: Altar in Gent, een kerk die we ombouwen tot feestzaal! Hierin brengen we het kruim van de digitale sector samen, adverteerders, ondernemers, mensen uit de agency wereld een gezellige mix die bulkt van de netwerkopportuniteiten. Er registreerden zich al meer dan 140 mensen voor deze Awards Night. De locatie is echter beperkt in capaciteit dus er zijn nog slechts een 60 tal tickets te koop. Boek nu jouw ticket

2. Een goddelijk kader voor het verheerlijken van de winnaars.

Het muzikale jasje wordt voorzien door een vrouwelijk DJ duo dat vorige zomer nog op de affiche van Tomorowland stond. Trek je dansschoenen maar aan wat het vieren van je awards overwinning, waar doe je dat beter dan op de dansvloer?

Of dan toch maar vieren aan de Gin Tonic bar samen met de presentatrice van deze avond Els Tibau? Dit wil je toch niet missen? Boek nu je ticket.

3. Pronken met de trofee!

De Digital Marketing Awards zouden de DMA’s niet zijn als er geen awards werden uitgereikt. Jawel: deze avond krijgen de beste digital marketing campagnes de verdiende erkenning!

In 18 categorieën delen we telkens gouden, zilveren en bronzen prijzen uit. Dan zijn er ook nog de 4 Jury awards waarin een campagne bekroond wordt.
Psst .. Tussen onze cases zitten al heel wat pareltjes. Bekijk ze hier.

Met jouw team op het podium staan is naast het teambuilding gegeven ook ongezien goed voor je PR. Er worden instant foto’s gemaakt en gedeeld zodat de hele sector het weet dat jullie werk tot die award geleid heeft.

DMA