Met nog 28 dagen te gaan tot de 2de Battle of the Belgian Digital scene stijgt de spanning naar een hoger niveau. Met 30 teams en meer dan 180 aanwezigen belooft het een unieke avond te worden met spelplezier, leuke sfeer en enorme netwerkopportuniteiten.

De #BlooviBattle PARTY

No Kubb, yes Party? Uhu! Het belooft een zomers mooie avond te worden, de DJ zal voor zwoele beats zorgen, de unieke omgeving & interessante mensen dit kan er alleen maar toe leiden dan jij heel wat aangename gesprekken zal hebben.

Het Party Ticket omvat: de heerlijke BBQ met salad bar, enkele zomerse drankjes, ontspannen en unieke netwerk mogelijkheden. Registreer hier jouw ticket.

Wil je komen supporteren voor het team uit jouw bedrijf dat deelneemt? Dan is de Party Ticket formule de manier om deze unieke avond bij te wonen.

30+ Teams nemen al deel. Waar wacht jouw team nog op?

Tot dusver registreerden zich 30 strijdvaardige teams. Wil je met jouw digitaal team hen het vuur aan de schenen leggen? Dat kan perfect! Er kunnen tot 40 teams deelnemen aan de #BlooviBattle.

Bekijk hier welke digitale bedrijven al aanwezig zijn.

Met de steun van supporters kan je altijd meer, dat geldt zelfs voor topatleten zoals Messi & Kim Clijsters. Wil je voor de titel van de #BlooviBattle gaan? Dan zorg je er maar beter voor dat jouw tegenstander geïntimideerd is door jouw leger van supporters ;).

Een wauw hoofdprijs

De #BlooviBattle is er in eerste instantie om de digitale sector samen te brengen. Maar een vleugje rivaliteit kan natuurlijk nooit kwaad. Daarom strijden we in deze 2de editie van The Battle of the Belgian Digital scene voor deze prachtige kantoor versiering:

Natuurlijk spelen we ook voor trots, eer, geweten en de fierheid om de #BlooviBattle te winnen.

Alle 8 teams die de ¼ finales bereiken ontvangen van onze #BlooviBattle partner, Combell een unieke Kubb set in de Combell kleuren.

De ultieme voorbereiding

Kubben is een fantastisch spel, daarom hebben we de organisatoren van het Belgisch Kampioenschap Kubb inschakeld om het spel in perfecte banen te leiden. Zodat iedereen het kan spelen naar de regels van de kunst. Deze regels kan je er hier trouwens nog eens op na lezen. Natuurlijk wordt er voor de team captains een briefing moment voorzien.

Lees er hier de spelregels op na en start alvast de voorbereiding op het kampioenschap!


Wil jij met jouw digitaal bedrijf, team, start-up, nog meedingen voor de titel?
Schrijf je dan nu snel in!