Content is king, maar relevantie is queen and she wears the pants! Maar relevante content heeft voor ieder persoon een andere betekenis. Daarom laten we je voortaan zélf kiezen welke artikels, post en news items jij te zien krijgt. Eerst beschrijven we alle mogelijkheden en onderaan dit artikel kan je jouw volledig profiel beheren.

Op welke hapklare content kauw jij het liefst?

Maak je keuze dankzij onderstaand overzicht:

  1. De beste content van de dag, graag!

Dagelijks filteren we de meest interessante content in een handig overzicht. Wil jij hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in op onze dagelijkse nieuwsbrief!

2. Liever één mailtje per week?

Dan gieten we het digitale nieuws in een wekelijks lijstje, dat jij elke 7 dagen ontvangt! Klik hier om dit overzicht wekelijks te ontvangen.

3. Laat ook eens je mailbox uit zijn voegen barsten

Onze redactie krijgt wel vaker breaking news binnen. En die vuren we met veel plezier ook af op jouw mailbox. Klik hier om als een van de eersten de breaking nieuwsbrief te ontvangen!

4. Nooit meer een event uit de digitale sector missen?

Dan hoef jij je enkel in te schrijven op onze maandelijkse agendanieuwsbrief. We schotelen je telkens een overzicht voor van dé events in de digitale sector.

5. Binnenkort scoor jij je droomjob!

... En zeker als je je inschrijft op onze vacaturenieuwsbrief. Dan krijg je wekelijks een overzicht van de allernieuwste vacatures!

6. Wat weet jij precies over onze events?

Naar events gaan is één ding. Maar op de hoogte blijven van wat daarrond leeft, is een ander. Daarom: registreer je voor onze Bloovi event-nieuwsbrief. Dan blijf je volledig up-to-date van het nieuws over onze events (WebTomorrow, Conversion Day, ...)!

Beheer hier jouw volledig profiel met alle emailings:

 
* je kan steeds uitschrijven