Maurice Jongerius is al sinds 2010 dé Mobile Manager bij bol.com. Hij heeft dus de volledige transitie richting Mobile in de frontlinie meegemaakt. Op 20 oktober op Mobile Day doet hij de inzichten en kennis die hij in de afgelopen jaren opdeed uit de doeken. Key question van zijn talk: Hoe haal je business uit mobile als (online) retailer?

De talk van Maurice kadert zich binnen het “Mobile Business” topic. Bekijk hier de andere 7 topics die op Mobile Day toegelicht worden.

“No Mobile No Glory – Why mobile is extremely important for any (online) retailer”

Van nice to have naar business crucial must have

Mobile heeft een enorme impact op ons shopping gedrag en de manier waarop bedrijven hun business runnen. Tijdens de sessie van Maurice ontdek je hoe mobile bol.com heeft beïnvloed, veranderd en gestuurd riching een positief ROI verhaal.

Tijdens de afgelopen jaren dat Maurice aan het mobiele roer stond van bol.com werden er belangrijke en ingrijpende strategische beslissingen genomen. De hoe en het waarom achter de keuze om eerst externe partijen aan de slag te laten gaan met bol.com data, met het oog op apps bouwen was hier een verrassende keuze die zeer positief uitdraaide

Boek nu jouw ticket voor Mobile Day zo geniet je nog van de vroegboekkorting. (-74 € tot vrijdag).

Registreer nu voor Mobile Day 2015