Beleef een exclusieve avond met het kruim van de digitale sector.

De Digital Marketing Awards wordt hét event waar digital agencies, talloze ondernemers en adverteerders samenkomen. Een unieke mix tijdens een nog uniekere avond, boordevol networking en opportuniteiten. Dus mag ook jouw aanwezigheid niet ontbreken. Speciaal voor jou voorzien we een aparte locatie: Altar in Gent, een tot feestzaal omgebouwde kerk!

Je diende geen case in?

Ook dan ben je meer dan welkom om contacten te leggen en inspiratie op te snuiven. En houd die visitekaartjes in de aanslag, want business zul je zeker doen! Ook krijgt exclusiviteit een nieuwe dimensie: tijdens onze walking dinner proef je van heerlijke degustaties en verfijnde hapjes in een sfeervolle setting. Kortom: je krijgt hét recept voor een succesvolle avond!

> Je wilt erbij zijn? De plaatsen zijn beperkt, dus snel zijn is de boodschap! 

20 keer goud, zilver of brons

De Digital Marketing Awards zouden de DMA’s niet zijn als er geen awards werden uitgereikt. Jawel: deze avond krijgen de beste digital marketing campagnes de verdiende erkenning! In meer dan 20 categorieën delen we telkens gouden, zilveren en bronzen prijzen uit. Psst .. Tussen onze cases zitten al heel wat pareltjes.

Het programma van de Digital Marketing Awards:

18:30 – 19:30: Receptie
19:30 – 21:30: Award show en walking dinner buffet
21:30 – 22:00: Dessert buffet
22:00 –  ...     : Afterparty & een flinke dosis networking

Feedback van een ervaren en professionele jury

Een jury met maar liefst 12 leden staat klaar om de dialoog aan te gaan over je campagne. Wat was er goed? Wat kon beter? Feedback die ongetwijfeld tot boeiende en vernieuwende inzichten leidt!

> Bekijk hier welke 12 slimme koppen deel uitmaken van de Digital Marketing Awards jury!

Wat maakt deze award show zo speciaal?

Wil je als bedrijf een ticket kopen voor een award event, is de kans groot dat je moet reserveren per tafel. Bij Bloovi pakken we het graag anders aan: DMA tickets zijn ook verkrijgbaar per individu. Resultaat? Er worden meer interessante gesprekken gevoerd tussen verschillende partijen!

> Toch liever een tafel boeken voor enkele mensen uit je bedrijf? Dat gaat! Bemachtig snel je ticket.