Iedereen met een sterk digitaal idee kan zich tot 15 augustus 2015 kandidaat stellen om deel te nemen aan het vernieuwde start-up accelerator-programma van Telenet & Idealabs. De 8 winnende ideeën krijgen een financiële ondersteuning van 25.000 euro aan startkapitaal. 

Startups in deze 3 domeinen kunnen zich inschrijven:

  • Connected entertainment: Het idee biedt iedereen die geniet van muziek, foto, video of gaming een rijkere beleving . Alleen of samen met familie en vrienden.
  • Connected living: Het idee biedt een oplossing voor uitdagingen in de samenleving. Denk hierbij aan actuele thema’s als tewerkstelling, vergrijzing, zorg, welzijn of ecologie.
  • Connected business: Het idee helpt zelfstandigen en bedrijven om hun business efficiënter te maken of om nieuwe opportuniteiten te ontdekken in de digitale economie.

Begin september selecteert een professionele jury met vertegenwoordigers van Telenet, Idealabs, business partners en start up-experts de sterkste ideeën. De teams worden uitgenodigd voor een pitch. Hieruit worden de acht sterksten geselecteerd om deel te nemen aan ‘Telenet Kickstart’. #KickstartNow

New Call-to-action