Gary Vaynerchuck laat zijn licht schijnen op de verschillende dominante social media kanalen van vandaag de dag. Hij geeft tips en advies hoe je video het best inzet op deze kanalen.

1. Snapchat

De aandacht van de consument, waar die aandacht is moet jij ook zijn. De grote vraag van vandaag, waar spenderen consumenten vandaag de dag hun tijd? Snapchat is vandaag de dag heel hot. Het is één van de weinige plekken waar je creatief kan zijn bovenop een video.

2. Twitter


Dit is een nieuwe, het belooft spannend te worden hiervoor. Twitter heeft op dit moment in ieder geval een probleem met aandacht en de aandacht van de gebruiker behouden. Je klikt op een link en weg ben je.

3. Facebook

Facebook is het grootste data bedrijf ever voor marketeers. Als ik een video wil maken, kan ik deze heel specifiek richten op de mensen die geïnteresseerd zijn in dit specifieke onderwerp. En dat heet: het niet verspillen van de tijd van mensen.

4. Instagram

Dit is het nummer één platform waar de aandacht van de consument is momenteel, maar video is niet inheems aan Instagram. We zien dat in de data; mensen gaan intenser om met foto's dan met video.