Wie gaat er naar huis met een Gouden, zilveren of bronzen Digital Marketing Award? Deze vraag houdt ons ondertussen al even bezig. Donderdag komt de jury samen en presenteren de verschillende genomineerden hun case. Het wordt spannend voor de genomineerden! Er zijn nog enkele tickets beschikbaar voor de Awards Night dus ook jij kan nog deel uitmaken van deze unieke avond.

Een moeilijke keuze voor de jury!

Donderdag hebben alle genomineerden 5 minuten de tijd om hun case te presenteren. Harde cijfers, overtuigende screenshots, aangetoonde performantie, dit zijn de zaken die zullen leiden tot een award.

“Er zitten beslist enkele digitale pareltjes onder de inzendingen! Dankzij de live-jurymeeting hoop ik op nog meer cijfermateriaal om de meest performante cases in de spotlights te kunnen zetten.”
Patrick Marck, Voorzitter DMA Jury

Laatste 15 tickets

Ondertussen loopt de ticket verkoop op volle toeren. De profielen die zich al registreerden bevestigen dat dit een avond wordt met heel wat interessante mensen uit van de digitale sector. Er zijn nog slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar, snel zijn is dus de boodschap.

New Call-to-action