Vrijdag eindigt de Super Early Bird korting periode, tot dan geniet je van € 74 korting op een Mobile Day ticket. Op Mobile Day krijgen alle aanwezigen de kans om hun mobiele marketing strategie te evalueren én krijgen ze inspiratie om deze nog beter te maken. Al meer dan 100 mensen schreven zich intussen in voor deze reden. 

Uniek programma met 12 Mobile Experts

“Eén voor één Toppers die alle ins & outs van Mobile kennen,“ - Marnik D’Hoore

Mobile Manager van Bol.com - Maurice Jongerius licht toe waarom Mobile ongelofelijk belangrijk is voor een (online) retailer. Hoe je moet omgaan met de vele opportuniteiten met het oog op ROI. Hij neemt je mee langsheen de verschillende strategische keuzes die Bol.com de afgelopen jaren maakte. Van het openstellen van API’s, tot mobile web apps, tot de druk om sales te genereren via Mobile.

 

Joachim Goyvaerts - Head of Paypal Belgium brengt een verhaal over wat er komt nadat Mobile first effectief overal toegepast en ingeburgerd is. Dan volgt er de uitdaging om de Mobile ervaringen ook over te zetten op desktop. Met als doel om alles op desktop even intuïtief en gebruiksvriendelijk te maken.

 

 

Mieke Daniels - Customer Experience Design Manager bij KBC neemt ons mee in een verhaal hoe zij mee de strategische ommezwaai naar Mobile begeleid heeft in een mastodont zoals KBC. Hoe rol je “Customer-centricity and experience design” uit over alle afdelingen binnen een gigantische onderneming? Het antwoord op deze vraag volgt op 20 oktober 2015.

 

Bekijk hier de 9 andere sprekers die op Mobile Day high end kennis en zichten delen.

8 Zorgvuldig uitgekozen topics:

  • Mobile Behaviour
  • Mobile Strategy & Vision
  • Mobile Marketing & Communication
  • Mobile Technology & Future
  • Mobile Business
  • Mobile Payment
  • Mobile Strategy & Change
  • Mobile UX

Lees hier meer over hoe we deze topics benaderen op Mobile Day.

Betalen met KMO portefeuille

Bloovi is erkend met het kwaliteitslabel van Qfor voor de pijler opleidingen. Hierdoor kan Bloovi opleidingen aanbieden via KMO portefeuille. Als bedrijf kan je hiermee 50% van het opleidingsbedrag gesubsidieerd krijgen. 

De - 74 € vroegboekkorting loopt tot nu vrijdag

Tot nu vijdag 16u betaal je slechts € 225 voor een ticket voor Mobile Day in plaats van € 299. Wil je de waardevolle inzichten rond Mobile niet missen? Aarzel niet en registreer nu nog jouw ticket.

Registreer nu voor Mobile Day 2015

Praktisch Mobile Day 2015: