Op 24 maart 2016 loopt Gent weer vol met professionals uit de Belgische internetsector. Logisch, want Bloovi organiseert dan een nieuwe editie WebTomorrow. Het wordt een dag doorspekt met inspiratie, inzichten en waardevolle interviews. Onze trouwste fans staan al te popelen. Om het wachten te verlichten zullen we regelmatig inzichten, nieuws en inspiratie op de event website van WebTomorrow posten.

WebTomorrow 2016 krijgt meer focus

De nieuwe editie van WebTomorrow 2016 wordt er eentje om duimen en vingers vanaf te likken. Deze keer draait het programma rond 6 centrale topics en passen we het format van het event aan. Zo is er dit jaar ruimte voor meer diepgaande interviews, meer inspiratie en boeiende speeches.

Wat maakt een conferentiebezoeker tevreden? Inzichten, interessante babbels met likeminded digital people en een leuke tijd. Die inzichten bieden, dat is waar we op dit moment hard aan werken. We hebben met Bloovi & de WebTomorrow Advisory Board eerst en vooral zeer sterk uitgewerkt binnen welke krijtlijnen we WebTomorow willen positioneren. Dit resulteerde in 6 mooi afgebakende topics. Nu zijn we volop bezig met contacteren van sprekers en samen met hen haarfijn hun boodschap te bepalen. Dit met één doel: die inzichten kunnen bieden die voor jou het verschil maken.

Heb je feed-back? Laat ons gerust weten wat je ervan vindt!

Op de hoogte blijven? Volg ons!

Meer te weten te komen over WebTomorrow 2016? We zijn reeds begonnen met het uitwerken van artikels rond onze sprekers en de 6 topics waar we op focussen. De komende maanden zal je op WebTomorrow.gent en Bloovi.be razend interessante content zien passeren onder de vorm van artikels, opiniestukken, interviews, podcasts, filmpjes,... Wij doen er alles aan om jou een inspirerende dag te bezorgen!

Alvast een voorsmaakje:

  

Volg WebTomorrow via Facebook & Twitter zo ben je steeds mee met The Future of Digital.