De zomer schiet misschien nog maar net uit de startblokken: wij bij Bloovi werken al maanden aan het samenstellen het programma voor dé Google Analytics conferentie in België van donderdag 25 augustus. En aangezien we je er graag bij willen, laten we je even weten dat de Super Early Bird periode vrijdag eindigt!

Ben jij een van de vroegere vogels?

Indien je tijdens deze Super Early Bird periode je tickets wil bestellen, dan kan dat! Vroege vogels kunnen tot vrijdag een ticket kopen aan slechts € 250 in de plaats van € 350. Een topprogramma met topsprekers aan een topprijs? Dat mag je niet missen.

> Bestel je ticket hier

Dit mag je verwachten van GAUC 2016

22 Google Analytics Experts zullen hun high end kennis en zichten delen met jou. Google Analytics goeroe Simo Ahava (FIN), Googlers Carl Fernandes (UK) & Romuald Deloumeaux (FR) en ook de beste Belgische Google Analytics experten zullen hun tips & trics met jou delen.

> Bekijk snel het programma

Tot 40% van je ticketprijs terugbetaald via de KMO-portefeuille

Bloovi is erkend met het Qfor kwaliteitslabel en biedt dus opleidingen aan via kmo-portefeuille, zo kan u tot 40% van het opleidingsbedrag gesubsidieerd krijgen. De kmo-portefeuille is een subsidiemaatregel ten behoeve van Vlaamse kmo’s en beoefenaars van vrije beroepen die voldoen aan enkele voorwaarden. Na het ontvangen van de factuur kan je jouw KMO procedure starten.

Ook klaar om een vitaminekuur te krijgen voor de toekomst van Google Analytics? Bestel je ticket en sluit de zomer af met inspiratie en tastbare tips.