WebTomorrow 2016 is een event van formaat. Niet alleen staat het bol van (inter)nationale experts die hun inzichten en visies omtrent de impact van digital delen, ook zijn er tal van networking opportuniteiten. Een ding is zeker: je wil deel uitmaken van dit unieke verhaal! Aarzel niet langer en bemachtig nu jouw ticket. Vandaag (vrijdag 25 maart 2016) om 24u gaan de prijzen omhoog!

Uit onze analyse van het klikgedrag op de sprekers pagina zien we dat de meeste mensen graag meer lezen over de volgende sprekers:

 1. Fabian Thylmann (DE) - Founder of YouPorn
  Deze topper zal het verhaal brengen rond hoe hij zijn adult entertainment netwerk uitbouwde tot één van de grootste ter wereld.
   
 2. Fredric Karén (SE) - Hoofdredacteur bij een Zweeds mediagroep
  Digitale Transformatie in de mediasector. Fredric gaat brengt het verhaal hoe hij dit succesvol verwezenlijkt heeft bij een gigantische Zweedse mediagroep.
   
 3. Karen Boers (BE) - Managing Partner van Startups.be
  Tijdens 1 van de 3 namiddagtracks zal Karen een interview hosten rond het topic: “Inside the Investors Mind”.
   
 4. Jurgen Ingels (BE) - Founder van één van de succesvolste Belgische Startups: Clear2pay
  Jurgen neemt deel aan een diepgaand interview over Fintech.
   
 5. Tien Tzuo (US) - Founder of Zuora.
  Tien zal uitleggen hoe klanten en de data die ze produceren de kracht zijn achter de verschillende shifts in business models.

Tot vanavond 24u kan je nog genieten van de Super Early Bird korting. Zo kost een ticket slechts € 225 in de plaats van € 299. Boek jouw ticket nu!

Praktisch