Op 25 augustus verzamelt het kruim van de analytics experten opnieuw in Brussel voor de jaarlijkse Google Analytics User Conference. Dé conferentie voor iedereen die professioneel bezig is met Google Analytics. Deze conferentie is een exclusieve samenwerking tussen Google België en Bloovi. Met nog slechts 87 beschikbare tickets wordt het ook dit jaar weer een top bijéénkomst om ideeën, ervaringen en kennis uit te wisselen. Waar ook jij niet mag op ontbreken!

Wie zal je op 25 augustus ontmoeten op GAUC?

Naast de 25 Google Analytics experten ontmoet je er gelijkgezinden die dagdagelijks bezig zijn met het maximum te halen uit hun analytics data. Om vanuit die data marketing en bedrijfsbeslissingen te beïnvloeden. Het zijn net die inzichten waar de Google Analytics Experten, online marketeers, content marketeers, social media marketeers... met aan de slag kunnen om betere acties op poten te zetten en om betere inzichten naar boven te halen uit geleverde prestaties.

> Bekijk hier wie je allemaal kan ontmoeten op GAUC 2016.

Een greep uit de lijst van bedrijven die mensen sturen naar GAUC:

Prijkt jouw naam binnenkort ook op deze lijst? Snel zijn, luidt de boodschap!

Betaal met KMO portefeuille en krijg tot 40% van je ticketkost terug

Bloovi is erkend met het kwaliteitslabel van Qfor voor de pijler opleidingen. Hierdoor kan Bloovi opleidingen aanbieden via KMO portefeuille. Als bedrijf kan je hiermee 40% van het opleidingsbedrag gesubsidieerd krijgen. Eenmaal je de factuur ontvangen hebt kan je de procedure starten.

> Boek nu jouw ticket

Praktisch