Foto: Build Conference 2015

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Microsoft van woensdag 30 maart tot en met 1 april een nieuwe Build Developer Conferentie. Het Walhalla voor developers: tijdens deze conference worden toekomstige development tools in de kijker gezet. En nog meer goed nieuws: Bloovi zendt het event live uit!  

Innovatieve tools van vandaag en morgen 

Met haar event wil Microsoft developers ondersteunen om het onderste uit de kan te halen in bedrijven die momenteel de shift maken naar de cloud- en mobile-first wereld.

Daarvoor worden op Build 2016 onder meer nieuwe tools en innovatieve technologieën voorgesteld. Bovendien werpt het event een vooruitblik op wat er in de komende maanden nog aankomt voor ontwikkelaars.

Aanwezigen mogen er ten slotte rekenen op tal van technische sessies, waarbij ze kennis kunnen maken met verschillende profielen uit de sector. 

Hoe staat het met de Hololens?

De Hololens is een soort combinatie tussen Google Glass en de virtual reality-bril Oculus Rift. Het flink staaltje technologie werd op de Build Conference van 2 jaar geleden al geïntroduceerd. Maar welk nieuws heeft Microsoft nu in petto over de Hololens? Hieronder alvast een voorproefje:

Windows vernieuwingen

Ook dit jaar zijn de verwachtingen hooggespannen om te weten welke vernieuwingen het Windows platform brengt, zowel op de desktop als in de cloud.

Bloovi livestream op 30 maart

De Build Conference rechtstreeks vanop de eerste rij volgen? Na de succesvolle livestream van vorig jaar kan je dit jaar opnieuw het event live volgen. Dus Belgische developers: houd op 30 maart onze website in de gaten!

Meer nog: je kan zelfs prijzen winnen door de livestream te volgen, waaronder een Surface 3 device of zelfs een ticket naar de Build conferentie in 2017! 

Tip: volg die dag Twitter via de hashtag #belgiansatbuild. Via deze weg zal je ook vernemen hoe je die mooie prijzen kan winnen.

Meer info: build.microsoft.com