De hottest tool op vlak van digitale marketing en customer insights op dit moment is Hotjar. Bloovi organiseert Conversion Day, dé dag over performance marketing. Jouw websitebezoeker beter leren kennen om aan zijn noden te voldoen, is ons vertrekpunt. Daarom vonden we dat een tool zoals Hotjar niet mocht ontbreken! We hebben er alles aan gedaan om de CEO & Founder van deze startup uit Sillicon Valley naar Brussel te halen én het is gelukt! Meet David Darmanin.

Wie is David Darmanin? Wat is Hotjar precies?

David is eigenlijk jurist van opleiding. Maar hij ontdekte al tijdens zijn studententijd dat marketing, het uittekenen van websites en conversie-optimalisatie zijn passie is. In 2014 richtte hij dan Hotjar op, een tool die helpt om het gedrag van websitebezoekers beter te begrijpen door hun gedrag te meten. Ook rechstreeks vragen stellen aan de websitebezoeker is een optie. Geen wonder dat menig marketeer dus helemaal weg is van de mogelijkheden van deze visual analytics- en feedbacktool.

Waarover komt David spreken?

Onze onderhandelingen duurden al even, maar het is gelukt om David te overtuigen om naar België te komen! Meer bepaald naar Conversion Day, dus. Vandaar dat hij één van de keynotes sprekers is. Deze topics behandelt David tijdens zijn talk:

 • Why your Users have now become your biggest Weapon of Mass Growth 
 • The 4 Drivers of #GrowthStrategy and why they matter
 • How to measure your #XEmpathy maturity

>> Bekijk het Programma

Het beste Conversion Day Programma ooit met onder andere:

We hebben er maanden aan gezwoegd en het is bijna helemaal klaar. Met de Hotjar Founder voegden we alvast een leuke kers op de taart toe! We hebben onder meer ook de volgende sprekers voor jou in petto:

 • Christian Kinnear (UK) Managing Director EMEA at Hubspot
  The next step in driving Revenue & growing your business with Inbound Marketing
 • Roy Ishak (NL) Copywriter | Content marketeer | SEO-specialist at RoyIshak.nl
  Psychology behind keywords
 • Karl Gilis (BE) Conversion Rate Optimization Expert at AGConsult
  How conversion optimization made me a better digital marketer
 • Hazjier Pourkhalkhali (NL) Senior Strategy Consultant, EMEA at Optimizely
  The future of web: how Personalization will redefine user expectations
 • David De Block (BE) Founder & Strategist at Internet Architects
  A 9 step canvas to move towards a better user centred company

Bekijk het Programma

Boek nu jouw ticket en claim jouw € 100 Super Early Bird korting

Tot vrijdagavond middernacht kan je jou Conversion Day-ticket bemachtigen aan €250 in de plaats van €350. Als je betaalt met de kmo-portefeuille, dan kan je zelfs nog 40% van de ticketprijs gesubsidieerd krijgen. Nog meer redenen nodig om naar Conversion Day 2016 te komen? Bekijk dan de website. Al helemaal overtuigd? Boek dan nu jouw ticket!