Bij Bloovi tellen we vol enthousiasme af naar 25 augustus, want dan organiseren we een nieuwe Google Analytics User Conference (ofwel GAUC)! Maar: op 29 juli eindigt de Early Bird ticketperiode, en stijgen de prijzen van 300 naar 350 euro. Nog niet zeker of je van de partij bent? Dan geven we je hieronder een update van het programma én vertellen we wat je op GAUC mag verwachten:

Topsprekers met topinzichten

Bloovi is een partner van Google België, en we zijn trots op deze exclusieve samenwerking. Want daardoor slagen we erin om internationale Google-sprekers vast te leggen die hun inzichten graag met de Belgische online wereld delen. Onder andere Carl Fernandes (UK), de Product Lead, EMEA en Romuald Deloumeaux (FR), Consultant Google Analytics 360 Suite, zullen erbij zijn.

Op GAUC trakteren zij jou op een rijkelijke dosis inzichten, kennis en trends. En dat allemaal aan de hand van concrete cases!

Een andere topspreker, niet van Google maar even interessant, is de Fin Simo Ahava van Reaktor. Wist je dat deze goeroe wordt aanzien als dé rock star der Google Analytics Experts?

Belgische primeur: een diepere blik op de Google Analytics 360 Suite

In maart lanceerde Google haar Google Analytics 360 Suite, een oplossing voor data en marketing analytics. Het ding weet Business Intelligence producten - waaronder Google Tag Manager en Analytics - naadloos met elkaar te integreren.

Onze internationale Googlers zullen voor het eerst op Belgische bodem een diepere blik werpen op deze tool!

Inzichten voor elke online marketeer, Google Analytics expert, data cruncher en beslissingsnemer:

GAUC is het walhalla voor iedereen die zich bezighoudt met online marketing en data. In één dag word je ondergedompeld in een inspiratiekuur, waarna je de concrete kennis mee naar huis neemt. Op GAUC krijg je de kans om kennis en ervaringen met gelijkgezinden uit te wisselen, je netwerk uit te breiden én je schaaft je online marketing kennis bij!

Bestel vandaag nog je tickets via kmo-portefeuille

De tickets vliegen de deur uit: in amper een maand verkochten we er meer dan de helft! Op vrijdag 29 juli stijgen de prijzen, dus is het hoog tijd om jouw plaatsje op GAUC vast te leggen! Wist je trouwens dat je met kmo-portefeuille 40% van het opleidingsbedrag terugkrijgt? Zodra je de factuur hebt ontvangen, kan je jouw kmo-procedure starten.

Afspraak op donderdag 25 augustus in de Diamant Conference Center te Brussel? Bestel hier je tickets!