Het gaat hard! Dat is het minste wat we kunnen zeggen over de ticketverkoop van Conversion Day 2016. Met nog zo’n 36 dagen tot dinsdag 15 november en nog slechts 87 beschikbare tickets verwachten we uitverkocht te zijn voor eind oktober. Wil je alsnog Conversion Day 2016 bijwonen? Dan is de boodschap: snel zijn!

De laatste 87 Tickets en nog mét vroeg de Early Bird vroegboekkorting!

Tot eind oktober geniet je van het Early Bird voordeeltarief. Dan betaal je €300 in de plaats van €350. We verwachten echter sneller uitverkocht te zijn dan eind oktober. Wees dus snel als je de 30+ (inter)Nationale toppers wil bezig zien en horen!

Betalen met KMO-Portefeuille en tot 40% van het inschrijvingsbedrag terugkrijgen

Als je betaalt met de kmo-portefeuille, dan kan je zelfs nog 40% van de ticketprijs gesubsidieerd krijgen. Nadat je de factuur ontvangen hebt van Conversion Day kan je het KMo portefeuille proces starten.

Wat mag je verwachten van Conversion Day editie 2016?

Op dinsdag 15 November 2016 organiseren we met Bloovi dé conferentie voor iedereen die professioneel bezig is met digitale marketing. Conversion Day is hét event dat draait rond performance marketing en conversion rate optimization.

24 mini-workshop & 5 keynote talks

De dag start met enkele keynote talks van rasechte toppers zoals de Hotjar CEO, de 3rde most influential CRO (Conversion Rate Optimization) Expert namelijk onze Belgische Karl Gilis en Christian Kinnear van Hubspot. Daarna splitsen we op in specifieke rooms, hier kan je kiezen in de talks die je meepikt. Jouw kennis over inbound marketing bijschaven door één of meerdere talks bij te wonen, dan overgaan naar de Customer Dialog Room. Allemaal geen probleem. Bekijk hier het programma en start alvast met het uitstippelen van jouw route richting meer conversies.

Kom & ontmoet meer dan 600 Digital Marketing Professionals

  • Liesbet Dhondt - Partena Ziekenfonds
  • Pieter Moons - Carglass
  • Gregory Ruelens - Medialaan
  • Kristin Berckmans - SD Worx
  • Ben Somers - De Persgroep Publishing
  • Wim Gobert Colruyt
  • Bas Smit - Barry Callebaut
  • Maarten De Neve - Emakina

>> Bekijk alle aanwezigen

Praktisch