We kijken al hard uit naar de Digital Marketing Awards Night (17 November). Hét hoogtepunt van de hele Digital Marketing Awards flow. Met Bloovi & FeWeb willen we ook van deze editie opnieuw een unieke avond maken! Net zoals vorig jaar zal het opnieuw een avond zijn waarin de top van de digitale sector elkaar ontmoet, bijpraat op een gezellige en informele manier én met mogelijks nieuwe business als gevolg. We maakten een overzicht waarom ook jij deze avond moet bijwonen.

2 dagen voor de Digital Marketing Awards zal in Brussels Event Brewery Conversion Day plaatsvinden, een dag om bij te leren van best practices, internationale sprekers en workshops. Zo’n 48u later zal in Brussels Event Brewery het kruin van de digitale sector verzamelen om de beste digitale marketing cases te vieren.

Je komt er te weten welke agencies en adverteerders puik werk geleverd hebben

De Digital Marketing Awards zouden de DMA’s niet zijn als er geen awards werden uitgereikt. Jawel: deze avond krijgen de beste digital marketing campagnes de verdiende erkenning!  In 19 categorieën delen we telkens gouden, zilveren en bronzen prijzen uit. Dan zijn er ook nog de 4 Jury awards waarin een campagne bekroond wordt. De juryvoorzitters waren het er in ieder geval al over eens dat het niveau hoog is na de 1ste selectieronde.

>> Bekijk hier welke pareltjes genomineerd zijn

“De juryvoorzitters waren het unaniem eens dat de genomineerde cases van een zeer hoog niveau zijn.”

Ideale avond om met jouw team de geleverde prestaties in de bloemetjes te zetten

De genomineerde cases hebben stuk voor stuk veel energie, denkwerk, strategisch inzicht en nog vele andere inspanningen gevraagd. De eerste erkenning door de nominatie is al binnen. Maar wie weet valt er nog meer te rapen. Redenen genoeg dus om samen met jouw team jullie excellente werk te vieren! En misschien wel die gouden award in de wacht te slepen.

Met 171 ingediende cases en 72 overblijvende genomineerden was het een harde selectieprocedure.

>> Meer info & Tickets

Meet & talk met razend interessante mensen

Als je het lijstje bekijkt van genomineerde cases, dan is er 1 ding zeker. Er zal heel wat schoon volk uit de sector aanwezig zijn op de Digital Marketing Awards! Een uitstekende plek dus om like minded people te ontmoeten, bij te praten met degenen die je lang niet meer zag en met wat finesse haal je er misschien nog business uit ook ;)!

>> Bekijk het Programma van de avond of Boek nu jouw Ticket
 

wees erbij

Praktisch