Op donderdagavond 17 november worden er in Brussels Event Brewery 24 gouden awards uitgedeeld aan de best presterende marketingcampagnes van het land. Benieuwd welke cases meedingen voor een gouden plak? Deze kan je ontdekken in het Digitale Marketing Casebook dat we voor jou hebben samengesteld. Op die manier kan je een blik werpen op de beste performance cases van België. Benieuwd? Hier kan je het casebook downloaden

Wat mag je verwachten van dit casebook?

In deze eerste editie van het casebook hebben we de 72 genomineerde cases uitgelicht. In het casebook krijg je een zicht op alle genomineerde cases, de adverteerder voor wie ze werden uitgevoerd, een indicatie van het gebruikte mediabudget, de aanpak van de campagne en waarom deze case een award moet winnen.

Waarom ontwikkelden Bloovi & Feweb zo’n casebook?

Bloovi & Feweb organiseren nu al voor de 2de keer samen de Digital Marketing Awards. Dit jaar willen we het nog beter doen, door meer context te geven rond de awards. Wegens het strakke tijdschema tijdens de award show, is context schetsen rond élke campagne niet haalbaar. Hier moesten we een oplossing voor zien te vinden. Deze oplossing komt uit de bus als het Digital Marketing Awards Casebook, een gratis te downloaden ebook. Dat een overzicht omvat van de in totaal 72 genomineerde cases in de 24 categorieën.

Download hier jouw exemplaar

Ben jij ook benieuwd naar hoe andere agencies en adverteerders hun digitale marketing uitdagingen aangepakt hebben? Download dan hier jouw ebook. Bloovi & Feweb wensen jou alvast vele inspirerende leesmomenten. Download hier jouw Digital Marketing Awards Casebook.

 

Digital Marketing Awards