Quintin Schevernels - ook wel bekend als de man achter Layar, een van de eerste succesvolle VR-initiatieven - komt naar WebTomorrow! In zijn kersverse boek Suits & Hoodies beschrijft hij de 7 bouwstenen tot succes in corporate bedrijven en start-ups. En op WebTomorrow zoomt hij hier verder op in. Geen doemscenario’s over startende bedrijven die hun business kapot maken, wél een inspirerende en open talk met verrassende inzichten. Inzichten waarmee je de dag nadien aan de slag kunt als leidinggevende of manager.

Wie is Quintin precies? 

Quintin heeft heel wat jaren ervaring als executive en non-executive board member bij corporates én start-ups. De man blikt terug op belangrijke rollen bij beursgenoteerde bedrijven, private equity en venture capital. Zo zat hij onder meer in de directie van De Telegraaf, was hij COO van VNU Media en CEO van Layar.

Deze bagage geeft Quintin een unieke en overkoepelende kijk op het ondernemerschap van vandaag en morgen. Het is dan ook meer dan logisch dat hij vaak gevraagd wordt als spreker, adviseur én coach. Bovendien is hij ook als investeerder betrokken bij verschillende start-ups.

Een eerste blik op de WebTomorrow talk van Quintin Schevernels

Ze schieten als paddenstoelen uit de grond: start-ups die van plan zijn de wereld te veroveren. Maar helaas zien we 99 van de 100 starters falen. Die ene start-up die wél doorbreekt? Die duwt bestaande bedrijven genadeloos op de knieën of zet de hele sector op zijn kop. Maar wat is precies het geheim van die start-up?

En ook: welke corporates slagen erin om in dit disruptieve tijdperk te overleven? Of sterker nog: terug te slaan? Quintin dook in beide werelden en deed 1 belangrijke vaststelling: de aanpak van start-ups en corporates hebben flink wat overeenkomsten.

Omwille van zijn waardevolle inzichten voor zowel start-ups als corporate spelers krijgt Quintin op WebTomorrow een keynote slot. Hij gaat dieper in op de 7 bouwstenen tot succes, waar je als CEO, manager, CMO, founder, … heel veel uit zult leren. Geen theoretische uiteenzetting, wél een boeiende talk met voorbeelden uit de praktijk. Kom je licht opsteken en bemachtig vandaag al je tickets voor WebTomorrow!

WebTomorrow 2016

- The biggest & most meaningful event regarding: The Future of Digital -