Binnenkort in Antwerpen: Content Marketing Conference 2014

Binnenkort in Antwerpen: Content Marketing Conference 2014

Op 10 juni eerstkomende nemen meer dan 150 marketeers in Antwerpen deel aan de Content Marketing Conference 2014. Het evenement is het eerste van zijn soort in onze contreien en verzamelt een resem internationale en lokale sprekers om bedrijven te helpen slagen met content marketing.

Content Marketing

Content marketing speelt een cruciale rol in alle marketingtactieken. Door relevante content te bieden doorheen de volledige levenscyclus van consument en professionele kopers, kunnen zowat alle doelstellingen van een bedrijf worden gerealiseerd. Maar daarvoor is een strategische aanpak, klantgerichte visie en consistente benadering met focus op relevantie en kwaliteit nodig. Net dat leer je op het event: fusionmex.i-scoop.eu.

Content marketing is meer dan het maken en verspreiden en vindbaar maken van goede content voor diverse doelgroepen. Bedrijven die het verschil maken weten dat, zoals diverse praktijkvoorbeelden zullen aantonen.

Sprekers en thema’s

Onder de sprekers op de Content Marketing Conference 2014 behoren internationale ‘thought leaders’ zoals Jay Baer, Lee Odden en Doug Kessler. Stuk voor stuk hebben ze echter ook pakken praktijkervaring, net zoals de vele andere internationale en lokale sprekers.

Naast keynotes – waarbij de sprekers graag in gesprek gaan met deelnemers – zijn er ook diverse workshops en master classes over zowat alle aspecten van content marketing en waar je alles kunt vragen: van strategie en productie tot het meten van succes en het verschil maken met je merk en content.

No-nonsense

“De klemtoon”, aldus organisator J-P De Clerck, “ligt daarbij op een no-nonsense benadering, interactie en het plaatsen van de klant in het middelpunt van de marketing. Bezoekers zullen de conferentie verlaten met alles wat ze nodig hebben om echt te slagen. Dit is een conferentie voor alle soorten marketeers, bedrijven en zelfs managers. Content is bovendien ook cruciaal buiten marketing, denk maar aan dienstverlening, verkoop, enz. Ook deze thema’s komen aan bod.”

De Content Marketing Conference 2014 wordt georganiseerd in de Crowne Plaza Antwerpen op 10 juni 2014 door Fusion Marketing Experience.

Je leest meer over dit niet te missen event (sprekers, thema’s, agenda, enz.) op fusionmex.i-scoop.eu. Tot en met 26 mei kun je een plaatsje reserveren aan Early Bird voorwaarden. Het aantal plaatsen is beperkt dus wees er snel bij!

Inschrijven kan hier

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 91.194 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief