Rapport: Dit worden dé Digitale Marketing Trends in de Benelux

Rapport: Dit worden dé Digitale Marketing Trends in de Benelux

Online marketeers moeten elke dag opnieuw innoveren om mee te zijn met nieuwe trends. Enkel op deze manier kan je als online marketeer dé optimale klantenervaring creëren, met meer conversies tot gevolg. Maar op welke trends moet je dan eigenlijk inzetten? Wat zullen jouw collega's in de Benelux doen in 2015? Sitecore zocht het uit. Hun bevindingen staan een gratis rapport. Hier kan je het downloaden:

Dé Digitale Marketing Trends in de Benelux in 2015

Online marketeers moeten elke dag opnieuw innoveren om mee te zijn met nieuwe trends. Maar op welke trends moet je dan eigenlijk inzetten?

Sitecore Benelux vroeg aan 169 digitale marketing experts naar hun verwachtingen op het vlak van digitale marketing in 2015. Sitecore kon op deze manier een duidelijk beeld schetsen van dé digitale marketing in de Benelux regio.

Wil je weten waar je concurrenten mee bezig zijn? Op welke marketing trends zullen ze inzetten? In dit gratis rapport kom je het te weten:

Nog meer weten? Sitecore organiseert op 28 februari en 28 april twee experience days. Op die dagen krijg je de kans om jouw digitale strategie verder te finetunen, je technologie te evalueren én wordt er nagekeken hoe jouw klantenervaring geoptimaliseerd kan worden. 

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 84.602 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief