Vijf op een rij: een blik in het leven van Wouter Torfs

Vijf op een rij: een blik in het leven van Wouter Torfs

Topondernemers zijn hot in België. Ze schitteren in diverse televisieprogramma's, komen uitgebreid aan het woord in kranten en tijdschriften, en worden door start-up ondernemers aanbeden als waren het rockgoden. Maar vaak laten deze vertrouwde sterren aan het ondernemersfirmament ons niet zo makkelijk toe in hun persoonlijke leefwereld, hebben we geen flauw benul van wat ze in hun vrije tijd doen, wat hun favoriete boek is en aan welke hobby ze graag geld spenderen. Je komt het allemaal te weten in onze nieuwe wekelijkse rubriek ‘vijf op een rij’. Deze week: Wouter Torfs, CEO van de gelijknamige schoenenketen.

Hoe kan je naast je drukke ondernemersbestaan het best ontspannen?

Af en toe speel ik tennis, iets wat ik heel graag doe, of ga ik een eindje joggen. Beide activiteiten helpen me om mijn hoofd leeg te maken. ’s Avonds durf ik al eens naar tv kijken, terwijl ik languit op de zetel lig.”

Waaraan geef je graag geld uit?

“Aan het ‘goede leven’. Lekker en gezond eten - dat kan thuis zijn maar net zo goed buitenshuis - daar word ik spontaan blij van.”

Welk recent boek kan je iedereen aanraden? Waarom?

A Return to Eros van Marc Gafni. De Amerikaan is spirituele leraar en New Age-goeroe, en brengt met dit fantastische boek een adembenemend essay over de kosmos.”

Wie tip jij als een beloftevolle start-up waar we de komende jaren nog veel zullen van horen?

“Dan denk ik meteen aan Selma.AI, een Antwerpse start-up gespecialiseerd in marketing automation en predictive analytics, waarin Torfs investeerde.”

Op welke realisatie ben je zelf het meest trots?

“Op het feit dat Torfs dit jaar al voor de tiende keer werd verkozen tot Beste Werkgever van België. Voor mij is dat de mooiste erkenning die je als CEO kan krijgen, omdat het aantoont dat ons personeel zich hier echt thuis voelt.”

Ik behandel de medewerkers alsof het eigen familie is. Dat kost mij geen enkele moeite, want zo voelt het voor mezelf ook echt aan.”

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 84.715 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief