15 tijdverslinders die succesvolle mensen vermijden

15 tijdverslinders die succesvolle mensen vermijden

Bron foto: Shutterstock

Wat is hetgeen je élke dag opnieuw krijgt? Dat zijn 24 uren. En wat doen de meest succesvolle mensen met dat cadeau die ze elke dag krijgen? Die 24 uur op een slimme manier spenderen. Dat doe je door tegen veel dingen ook nee te zeggen. Hier 15 tijdsverslinders die succesvolle mensen absoluut vermijden:

Focus houden is tegenwoordig moeilijk

We worden allemaal elke dag uitgedaagd om onze aandacht te verdelen over tal van zaken. Zowel privé als professionelen zaken. Het resultaat is dat deze 24 uur niet altijd even productief gespendeerd worden. De ene dag zit het al wat beter mee dan de andere.

Het zit in onze biologische aard om bepaalde zaken te blijven uitstellen. Toch krijgen sommigen het voor elkaar om extreem efficiënt om te gaan met bijna elke minuut van hun tijd.

Dus, hoe kunnen we de 86.400 seconden die we dagelijks meekrijgen zo productief mogelijk gaan inzetten?

Weten welke zaken onze tijd verslinden

Het start met het bewustzijn welke zaken onze tijd verslinden. En als je bewust bent van welke zaken jouw tijd stelen moet je ervoor zorgen dat die tijd-stelers geminimaliseerd of zelfs vermeden worden. Want tijd kan zowel je beste vriend of je grootste vijand zijn. De infographic hieronder toont je alvast 15 tijdverslinders die we bijna allemaal ondervinden in ons leven. Het krikt zeker en vast jou bewustzijn op. *Dringend tijd* om je tijd te optimaliseren dus!

Bron: bitrebels.com

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 82.043 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen luxemagazine uit. Inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers uit de meest uiteenlopende sectoren. Gratis verdeeld op de Belgische markt.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief