Zes maanden lang - van 01 oktober 2021 tot en met 31 maart 2022 - zal in Dubai de Wereld Expo plaatsvinden. Bloovi is ook van de partij en organiseert 2 tours met telkens 100 ondernemers.

Wat is de Wereld Expo in Dubai?

De Wereld Expo wordt het grootste evenement ooit in de Arabische wereld. Met zijn 192 deelnemende landen zal Dubai miljoenen bezoekers van over de hele wereld mogen verwelkomen. De organisatie streeft ernaar om een betekenisvolle erfenis te creëren die de komende generaties ten goede zal komen. Elke dag kan je in de verschillende paviljoenen nieuwe ervaringen opdoen.

Het verbinden van de ondernemende spirit en het creëren van de toekomst

In een veilige omgeving biedt de Wereld Expo een gigantisch platform voor mondiale samenwerking. Een unieke kans voor de mensheid om bijeen te komen in een mindset van optimisme, hoop en gedeelde doelstellingen. Als ondernemer doe je inspirerende nieuwe ideeën op en wissel je perspectieven met elkaar uit.

Vanuit een visie om je eigen toekomst te creëren, samen te werken en te innoveren. En het wordt fun. 

We hebben het over oogverblindende, geestverruimende, smaakprikkelende, grijnsverwekkende, ‘kan-dit-echt-zijn’… experiences. Een kans die je als ondernemer met een innovatieve mindset zeker niet wil missen!

Panoramic view of palm trees and skyscrapers, vacation concept.

3 thema's

De focus van de Wereld Expo in Dubai ligt op drie thema's: Opportunity, Mobility en Sustainability. Ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van de VAE (Verenigde Arabische Emiraten) in 2021 wil Dubai hiermee innovaties op gang brengen die de aanzet zullen geven tot nog eens 50 jaar doelgerichte vooruitgang. Innovaties die zullen bijdragen tot de blijvende welvaart en groei van het land, in de regio en ver daarbuiten.

Waarom met Bloovi naar de World Expo?

Het verbinden van de ondernemende spirit en het creëren van de toekomst. Daar draait 
het om bij Bloovi en dus ook in dit ‘once in a lifetime’ event. We combineren een bezoek aan de Wereld Expo met tal van nevenactiviteiten in het centrum van Dubai. Profielen die reeds zijn ingeschreven gaan van pur sangondernemers, 
CEO’s, founders, owners, managing partners, zaakvoerders,...

Oogverblindende, geestverruimende, smaakprikkelende, grijnsverwekkende, ‘kan-dit-echt-zijn’… experiences

Beleef deze tour samen met 100 andere like-minded ondernemers die net zoals jij ook met veel enthousiasme naar de toekomst kijken. Netwerk en connect met elkaar en word geïnspireerd door de sfeer van de Wereld Expo en elkaars kennis, inzichten en ervaringen. Leg nieuwe zakelijke contacten, waar misschien ook wel vriendschappen kunnen uit groeien.

Een ervaring die je nog lang bij zal blijven.

Ontdek samen met Bloovi dit groots en uniek event in al zijn facetten. Nieuwe innovaties en verfrissende ideeën die de toekomst mee vorm geven, binnen tal van thema’s en sectoren.

 We nemen je 5 dagen lang mee in een sfeer waarin je geïnspireerd wordt om de toekomst van jezelf en jouw bedrijf te schrijven.

Aerial view of The Palm Jumeirah Island, Dubai Downtown skyline, United Arab Emirates or UAE. Financial district and business area in smart urban city. Skyscraper and high-rise buildings at sunset.

Bloovi ontzorgt en organiseert de hele tour. All-in.

Bloovi staat in voor de ganse organisatie van A tot Z. Van vliegtuigticket, hotel, tickets voor de World Expo tot de dinner nights. Je hoeft dus zelf niks te regelen. Je wordt ter plaatse begeleid door het Bloovi team. Zonder dat alles moet. Je hebt alle vrijheid om zelf te kiezen waar je naartoe gaat of waaraan je je tijd in Dubai spendeert.

Info en tickets

We bieden deze tour aan tegen een aantrekkelijk all-in tarief.
Vraag hier de PDF aan met het programma, alle praktische details en het tarief.