Virtual en Augmented Reality hebben de muren van de gaming- en entertainmentmarkt al lang gesloopt en sturen intussen ook een schokgolf door de bedrijfswereld. Hoe ondernemingen klanten werven, hoe ze werknemers opleiden, hoe ze kosten besparen: niets blijft wat het was. Iets voor nerds? Verre van. Dit gratis e-book van yondr toont met concrete voorbeelden hoe breed VR en AR al zijn doorgedrongen.

Ook op de werkvloer komen de fysieke en virtuele realiteit steeds dichter bij elkaar te liggen. Het gebruik van digital twins in industriële omgevingen kent ook in België steeds meer succes. Logisch ook. Werksituaties en -omgevingen worden dankzij VR- en AR-technologie 1 op 1 digitaal nagebootst wat oneindig veel nieuwe mogelijkheden biedt.

Bijvoorbeeld op vlak van facility management, het houden van evacuatieoefeningen, het veilig opleiden van arbeiders,... Het is bewezen dat trainingen in een VR-omgeving een positieve impact hebben op de retentie van kennis. En dat daardoor de foutenmarge drastisch afneemt.

De medische sector kan op die manier patiënten makkelijker behandelen en begeleiden. Autobouwers werken samen vanop afstand. Een reisagent hoeft de reis niet meer met woorden te verkopen, maar dompelt klanten onder in een real-life trip. Zelfs de offline retail heeft terug een toekomst dankzij deze immersieve technologieën.

Airbus, KLM, Walmart, Vopak en ontelbaar veel andere bedrijven weten het al langer: VR en AR zijn technologieën die je business op meerdere vlakken naar the next level piloteren. Dit e-book geeft ook een voorzet over hoe je er binnen je eigen organisatie best aan begint.

Dit e-book:
• legt het verschil uit tussen AR en VR
• toont concrete voorbeelden uit de bankensector, facility management, reisondernemingen, de medische wereld...

Download hier het e-book en ontdek welke mogelijkheden AR en VR jouw onderneming kan bieden.