Deloitte België publiceert vandaag zijn Technology Fast 50, de lijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in België. Daarnaast maakt Deloitte de tien finalisten bekend die wedijveren voor de titel van Rising Star, voorbehouden voor het meest veelbelovende bedrijf dat minder dan vier jaar actief is in de technologiesector. De Technology Fast 50-award gaat naar het snelst groeiende technologiebedrijf in België op basis van het aandeel groei in de omzet van de afgelopen vier jaar. Deloitte maakt de winnaar bekend tijdens de Awards Ceremony in Brussel op 16 november 2016.

De 50 snelst groeiende technologiebedrijven van België

Openbare en privébedrijven met hoofdkantoor in België die een technologie gerelateerd product of service ontwikkelen en die de afgelopen vier jaar een aanzienlijke omzetgroei noteerden, werden uitgenodigd om zich in te schrijven voor de wedstrijd en zo kans te maken op een nominatie als een van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van het land.

“Het aantal toonaangevende Belgische bedrijven is verbazingwekkend. Innovatie of een sterk partnerschap tussen 2 of 3 oprichters zijn vaak de drijvende kracht," vertelt Nikolaas Tahon, Managing Partner Accountancy.

Bijkomende awardcategorieën

Behalve de prijs voor snelst groeiend bedrijf reikt Deloitte ook een award uit voor Most Sustainable Growth. Deze winnaar selecteert Deloitte op basis van de huidige en vorige Technology 50-lijst. Er wordt een winnaar aangeduid in elk van onderstaande categorieën:

  • Hardware
  • Software
  • Communications
  • Media
  • Life Sciences
  • Clean Technology

Rising Star- en Disruptive Innovator-genomineerden

Bedrijven die minder dan vier jaar actief zijn in de technologiesector worden in de spotlight geplaatst in de Rising Star-categorie. Op 20 oktober stelden alle Rising Star-kandidaten zich voor aan een interne Deloitte-jury. De tien meest inspirerende bedrijven mogen zich nog eens aan een pitch wagen op 16 november.

Meer info: www.fast50.be