Deloitte België heeft de lijst van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in België gelanceerd. Daarnaast maakt Deloitte de tien finalisten bekend die wedijveren voor de titel van Rising Star, voorbehouden voor het meest veelbelovende bedrijf dat minder dan vier jaar actief is in de technologiesector. De Technology Fast 50-award gaat naar het snelst groeiende technologiebedrijf in België op basis van de procentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar. Deloitte maakt de winnaar bekend tijdens de Awards Ceremony in The Egg in Brussel op 14 november 2017.

De 50 snelst groeiende technologiebedrijven van het land

Openbare en privébedrijven met hoofdkantoor in België die een technologie gerelateerd product of service ontwikkelen en die de afgelopen vier jaar een aanzienlijke omzetgroei noteerden, werden uitgenodigd om zich in te schrijven voor de wedstrijd en zo kans te maken op een nominatie als een van de 50 snelst groeiende technologiebedrijven van het land. Hieronder een lijst met alle genomineerden:

“België heeft een bloeiende start-upcultuur en de vele innovatieve en disruptieve bedrijven die we terugvinden in de Technology Fast 50 ranking zijn hier het bewijs van. Met toegewijde teams en leiders en sterke producten of diensten nemen ze niet alleen vandaag een voortrekkerspositie in, maar zullen ze in de toekomst nog een grotere impact maken", vertelt Nikolaas Tahon, Managing Partner Deloitte Private.

Rising Star- en Most Disruptive Innovator-genomineerden

Bedrijven die minder dan vier jaar actief zijn in de technologiesector worden in de spotlight geplaatst in de Rising Star-categorie. Op 18 oktober stelden alle Rising Star-kandidaten zich voor aan een jury van Deloitte industrie experten. Onderstaande 10 bedrijven konden het meest overtuigen en mogen zich nog eens aan een pitch wagen op 14 november.

  1. Jonas De Cooman & Michel De Wachter – Appiness (Spott)
  2. Karel Rabaut – Beeple
  3. Steven De Laet – InOpSys
  4. Georges De Feu – LynxCare
  5. Loïc Bar – Opinum
  6. Peter Soetens – Pick-it
  7. Lars Grieten – Qompium (FibriCheck)
  8. Frederik Carlier – Quamotion
  9. Maarten Raemdonck – Spencer
  10. Yves Van Ingelgem – Zensor

Deloitte maakt de finale winnaar van de Fast 50 én Rising Star awards bekend tijdens de Awards Ceremony in The Egg in Brussel op 14 november 2017. Meer info over de Fast 50 award kan je vinden op fast50.be