Nu de digitale transformatie zich almaar meer opdringt en consumenten gemakkelijk naar de concurrent overstappen wanneer hun online ervaring niet aan de verwachtingen voldoet, wordt het voor veel bedrijven tijd om de juiste digital tools te kiezen. Maar welke marketing & e-commerce oplossingen gebruiken bedrijven zoals dat van jou precies? We horen het graag van jou via onze kraaknieuwe enqûete. Doe mee en ontvang tal van voordelen, zoals gratis web analyses en een leerrijke lunch!

Waarom dit onderzoek?

Omdat nieuwe technologieën aan een razendsnel tempo de revue passeren. En omdat we vandaag al actief moeten zoeken naar manieren om bij te benen met de wereld van morgen.

Dat maakt natuurlijk dat jouw website en webshop op elk toestel een feilloze, gepersonaliseerde ervaring moeten bieden. Het hele plaatje moet getuigen van een consistente omnichannel visie. Kijk maar naar hoe grote jongens zoals Apple & Starbucks dat doen.

Met dit onderzoek willen we inzicht krijgen in welke marketing en e-commerce tools jij nu al gebruikt en of je hiermee het gewenste effect bereikt. En je tegelijk de handvaten bieden om het nog beter te doen.

Enkele vragen de vragen die aan bod komen:

  • Hoe staat het met de customer experience van jouw website en webshop?
  • Op welke manier maak jij het verschil met je website?
  • Hoe vriendelijk is jouw website voor mobiele platformen?

Wie kan meedoen?

Marketeers, managers, beslissingsnemers, …. Iedereen in het bedrijf die wil weten hoe het staat met hun digitale transformatie! Nog leuker: in ruil voor je deelname geniet je tal van voordelen. Denk aan een gratis whitepapers boordevol tips & tricks, maar ook een gratis analyse en een leerrijke lunch.

Meedoen? Vul hier snel de Episerver-enquête in!


Doe mee aan de enquête