Je hoeft niet over een groot marketingbudget te beschikken om een contentstrategie te kunnen uitrollen die jouw doelpubliek bereikt en dus ook echt impact maakt. In dit gratis e-book van Bloovi krijg je 6 fundamentele bouwstenen aangereikt die helpen om je waardevolle content op een slimme en consistente manier in te zetten. Onmisbaar voor bedrijven en merken die met behulp van content marketing willen bouwen aan succesvolle leadgeneratie campagnes.

Geen toverformule

Voor we jouw hoofd helemaal op hol brengen: verwacht geen magische formule die voor het juiste budget koopklare klanten aanlevert. Wel 6 onmisbare bouwstenen die Bloovi sinds jaar en dag met groot succes gebruikt om voor onze klanten exponentieel meer leads te genereren.

In dit e-book krijg je diezelfde bouwstenen aangereikt, maar jij moet ze natuurlijk nog altijd zelf leggen. Het hele traject van je content strategie wordt er uitvoerig besproken: gaande van de brainstorming en het storytelling canvas, over de eigenlijke productie tot en met de distributie van je content.


Download hier gratis het Bloovi e-book.