Evelyn Stremersch

Evelyn Stremersch is een internationale ondernemer en outsourcing expert voor ambitieuze Belgische architecten en de ondernemer in de bouwindustrie. Ze heeft de ervaring en het netwerk om snel te schakelen en haar klanten onmiddellijk succes te garanderen. Hiervoor zet ze haar uitzonderlijk creatieve architecten, ervaren bouwkundige ontwerpers, BIM modelleurs en ingenieurs in die vanuit Dubai aan de projecten van haar klanten werken.

Haar 'can-do'-aanpak heeft ze vooral te danken aan Dubai, waar ze enkele jaren geleden haar onderneming (este international) is gestart en waar ze nu een portfolio heeft met exclusieve Belgische architecten.

este international is uitgegroeid tot een boetiekbureau dat slechts een beperkt aantal klanten per jaar aanneemt, aangezien alle coaching en management persoonlijk door Evelyn wordt verzorgd, om zo de nodige persoonlijkheid te garanderen.

Vanuit het Midden-Oosten rekruteert ze voor haar klanten toptalent uit de internationale arbeidsmarkt en als trendwatcher heeft ze een vergaand vermogen om zich in te leven in wat er in de rest van de wereld gebeurt. Haar passie voor technologie, architectuur en cultuur resulteerde in de oprichting van haar onderneming en leidt regelmatig tot boeiende blogverhalen op sociale media.

Alle artikels van Evelyn Stremersch

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 91.062 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief