Newsletters

Shared Passion

Waarom je beter nog voor 1 juli 2023 een plug-in hybride koopt
Insights
  • opslaan

Meer over
Hedin Automotive

Hedin Automotive Belgium is een dochteronderneming van de Zweedse Hedin Mobility Group AB, die in Zweden al decennia lang een vaste waarde is in de automobielsector. Dit familiebedrijf is actief in 6 landen en verdeelt meer dan 36 merken.

Ons Belgisch verhaal kent zijn oorsprong in 2018 toen we in en rond de regio van Gent zeven Mercedes-Benz-vestigingen overnamen. De uitbreidingsdrang was echter groot en in 2019 en 2022 mochten we de Mercedes-Benz-concessies van dealergroepen Antwerpen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant bij onze familie verwelkomen.

Dat brengt ons op negentien Mercedes-Benz concessies, wat ons trouwens de grootste Mercedes-Benz-dealer van België maakt. En daar zijn we uiteraard héél trots op!

In 2022 volgden we de strategie van het Zweedse moederhuis en trokken we resoluut de kaart van de multi-merkenstrategie. We vonden als eerste ideale partners in de merken Lexus en Toyota, die perfect aansluiten bij onze huidige visie en missie. Hierdoor beschikt onze groep nu ook over één Lexus- en vier Toyota-vestigingen in Vlaams-Brabant en Antwerpen. Daarnaast zijn we als Hedin Automotive ook invoerder en verdeler van een 4x4 ‘pur sang’; de INEOS Grenadier.

Naast de klassieke autodealeractiviteiten bieden we ook heel wat in-house-oplossingen aan. Met eigen carrosserieën en een eigen verhuur- en leasebedrijf, respectievelijk MABI en Unifleet, kunt u voor al uw mobiliteitsvragen bij ons terecht. Of u nu een particulier of een bedrijfsleider bent, bij Hedin Automotive vindt u vast wat u zoekt.