Je droomt van een job in sales? Bekijk deze 14 vacatures:

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Persoonlijk groeien
Je droomt van een job in sales? Bekijk deze 14 vacatures:

Jaarlijks starten duizenden juniors en seniors in de sales. Dat is niet zo verwonderlijk: de job biedt veel uitdagingen en doorgroeimogelijkheden. Onder het motto 'no targets, no glory' schotelen we je de meest interessante sales vacatures uit jouw regio voor:

Oost-Vlaanderen

Weet jij als geen ander hoe je die topdeal binnenkopt? En heb je daarbovenop een stevige dosis motivatie en doorzettingsvermogen? Dan moet je in de omgeving van Gent zijn. Bij Oxnade zoeken ze bijvoorbeeld een Sales Manager die reeds terugblikt op 3 jaar ervaring. 

Wie tijdens zijn/haar pauze vaak surft naar The Next web of Tech Crunch, zal zijn slag slaan bij In The Pocket. Het bedrijft werft een Account Manager Mobile aan, die terechtkomt in een bont team én mag rekenen op talloze tech perks! 

Heb jij een echte sales mindset? Maar heb je tegelijk een neus voor project management? Bloovi Me zoekt voor een van haar klanten, digital agency Wax Interactive, een Digital Project Manager/Account Manager. Als jij - als kers op de taart - communicatief, proactief, creatief, planmatig én zelfstandig werkt, ben jij misschien wel de persoon die het bedrijf zoekt! 

Brussel 

Een passie voor sales en digital? Dan kan je bij Bloovi Me terecht voor 2 vacatures: die van Sales Digital en Digital Account Manager. Of klop eens aan bij Ve Interactive: daar zoeken ze nog een Digital Consultant. '

Of wat dacht je van een coole, creatieve job bij een groot mediabedrijf? Want VRT is op zoek naar een ervaren Digital Creative die zelf content maakt voor de digitale platformen van Eén.

Video productie agentschap 87seconds is in volle expansie: word jij de nieuwe Account Manager die bijdraagt tot internationale groei? 

Aan de slag gaan in een start-up heeft ook iets speciaals: je krijgt de kans om een jonge onderneming mee uit te bouwen. Iets voor jou? Yools is op zoek naar een Junior Digital Account Manager

En last but not least: BD myShopi zoekt een Business Developer Digital Marketing die onder andere salesacties uitwerkt om digitale marktopportuniteiten te ontdekken. 

Antwerpen

Account Managers in spe, waar zijn jullie? Want het Nielse Carflowmanager heeft een openstaande vacature voor Account Manager/Digital Automotive Consultant. Jouw takenpakket bestaat er onder meer uit het begeleiden van automotive klanten doorheen de digitale revolutie. Daarvoor geef je strategisch advies en onderneem je concrete acties. 

Storycatchers zoekt dan weer een gedreven Business Developer die het wel en wee van digitale marketing kent. En daarmee klantbehoeften vertaalt naar heldere oplossingen. Ook gespot in Antwerpen: business development opportuniteiten, zoals Twikit's vacature voor Business Developer. Ben jij ondernemend en zoek je steeds naar nieuwe kansen? Wil je meebouwen aan internationale groei? Solliciteer dan snel!

West-Vlaanderen

Ben je net afgestudeerd of heb je al geproefd van een eerste werkervaring in een commerciële functie? Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging? Verdiep je in de boeiende wereld van online marketing en advertising: solliciteer voor Junior Sales bij TradeTracker!

Veel succes met je nieuwe job!