Outspot.be wordt voortaan geleid door Joris Petillion

Bloovi Redactie
Door Bloovi Redactie Innoveren
Outspot.be wordt voortaan geleid door Joris Petillion

Outspot, de allereerste aanbieder van online groepsaankopen in België, heeft een nieuwe CEO. Het bedrijf wordt voortaan geleid door Joris Petillion, die hiervoor onder andere de Belgische, Duitse en Deense afdelingen van Stanleybet en de Europese tak van de Amerikaanse meubelfabrikant Ethan Allen heeft geleid. Thomas en Stefan Van Overbeke, die Outspot in 2009 oprichtten, hebben daardoor weer de handen vrij om nieuwe projecten voor te bereiden.

Joris Petillion

Petillion, die na zijn studies Germaanse Filologie een postgraduaat volgde aan de Vlerick Business School, heeft een uitgebreide ervaring in functies met een internationaal karakter. Bij de Britse specialist in sportweddenschappen Stanleybet schopte hij het van Belgisch directeur tot verantwoordelijke voor Noord-Europa. In die hoedanigheid was hij ook de initiatiefnemer en voorzitter van de Belgian Betting Association, waarmee hij het overleg tussen de sector en de overheid wist te verbeteren.

“Het is onze ambitie om van Outspot een referentie voor flash deals in de Europese markt te maken”, zegt Petillion. “Er zit geen grammetje vet aan dit bedrijf: relevante producten worden door een gefocust team en in-house technologie aan een enorme klantenbasis aangeboden. Voeg daar een flinke portie ambitie en commercieel inzicht aan toe, en je hebt alles in huis om een Europese marktleider te worden.”

“Met zijn ervaring in internationale organisaties is Joris de juiste persoon om onze eigen Europese expansie in goede banen te leiden”, zegt Thomas Van Overbeke. “Daarnaast heeft hij ook tal van interessante nieuwe ideeën om het aanbod van onze partners nog beter af te stemmen op de wensen van onze leden.”

Internationale Expansie

Outspot is intussen aan een indrukwekkende internationale expansie bezig. Het Oost-Vlaamse bedrijf breidde in 2012 zijn activiteiten uit in Nederland, startte begin 2014 in Frankrijk en heeft sinds kort ook leden in Duitsland, Oostenrijk, Italië en Spanje. Daardoor is het ledenaantal opgelopen tot circa 4,5 miljoen.

Meer info: Outspot.be