Newsletters

Wijs op weg met o2o fietsleasing

Hoe deze twee broers bij zoveel mogelijk bedrijven een echte fietscultuur willen installeren
Insights
  • opslaan

Meer over
o2o

o2o fietsleasing is een SaaS scale-up met een duidelijke missie: de fiets promoten als dé duurzame oplossing in het mobiliteitslandschap van vandaag.
En die willen we via fietsleasing toegankelijk maken voor élke werknemer, via het systeem van flexibele verloning.

Want lease is more: fietsleasing betekent meer financieel voordeel voor de werknemer, en dat aan dezelfde loonkost voor de werkgever. Dankzij het fiscale voordeel voor de werknemer is fietsleasing tot wel 40% voordeliger dan een privéaankoop. En voor de werkgever is het een budgetneutraal verhaal.
Met ons state-of-the-art digitaal platform nemen we alle drempels weg voor zowel HR-managers, werknemers als fietshandelaars om met fietsleasing van start te gaan. Zo ondervinden ze helemaal zelf - zonder gedoe en geregel - de financiële voordelen, het gemak én het plezier van een leasefiets.

En die passie voor de fiets, die geven we graag door: we zijn pionier in het uitbouwen van een levendige fietscultuur bij onze klanten.
Met een knallende kick-off, presentaties op maat en inspirerende fietsinitiatieven stimuleren we de fietskriebels bij bedrijven. Samen #wijsopweg!