Newsletters

Hoogkwalitatieve en gepatenteerde supplementatie op het raakvlak tussen sportvoeding en DNA, met als doel de sportprestaties te optimaliseren.

Waarom deze start-up in sportvoeding zich herpositioneert als healthtech speler: “Inzichten uit DNA-analyse zijn essentieel voor je gezondheid en prestaties”
Stories
  • opslaan

Meer over
4Gold

Don't settle for silver, only for gold...

We zijn niet tevreden met 99%, we willen altijd en overal de beste zijn. Wij geloven dat mensen die leven voor hun sport alleen het beste verdienen. Onze primaire focus ligt dan ook op kwaliteit. Al onze supplementen zijn ontwikkeld op wetenschappelijke basis en zijn uitgebreid getest door topsporters uit verschillende disciplines in uiteenlopende omstandigheden. Dit alles met één doel voor ogen, zorgen dat jij het beste uit jezelf kan halen.

Als motorcrosser, huidig en voormalig wielrenner, weten we alles over het belang van hoogwaardige voedingssupplementen. Helaas bevatten veel supplementen bestanddelen die er vaak voor zorgen dat isotone dranken kleverig en onaangenaam zijn om te drinken. Op basis van onze eigen ervaringen en een visie gericht op verbetering zijn we begonnen met de ontwikkeling van onze eigen producten. Elke dag op een hoog niveau presteren is zeer veeleisend voor je lichaam. De juiste supplementen kunnen je helpen om sneller te herstellen en het verschil te maken tussen winst of verlies.