Alle Mobile Vikings gratis op 4G

Alle Mobile Vikings gratis op 4G

Sinds 1 oktober vorig jaar kunnen alle Mobile Vikings als testgebruikers op het 4G netwerk van BASE. Die testperiode loopt binnenkort af en de eerste resultaten van de gebruikerssurvey in samenwerking met onderzoeksinstelling iMinds zijn positief. Daarom is vanaf vandaag donderdag 20 maart, 4G standaard en zonder meerprijs inbegrepen in alle tariefplannen – €10, €12, €15, €25 en €50 – van Mobile Vikings.

Free Mobile Internet for All

Hans Similon: “Op die manier zijn we één van de eerste telecomoperators die al zijn klanten zonder meerprijs 4G aanbiedt. Dit ligt perfect in lijn met onze uiteindelijke doelstelling ‘Free Mobile Internet for all’. Spijtig genoeg betekent dit niet dat al onze Vikings nu ook effectief van dit aanbod kunnen profiteren. Er zijn nog steeds gsm-producenten die de internettoegang via hun toestellen niet toestaan voor alle operatoren.

Protest tegen Apple

Daarom ondersteunen we de Facebookpagina 'Apple: we want to use 4G - LTE on our iPhones' die sinds november vorig jaar al meer dan 7000 fans wist te verzamelen. Blijkbaar met resultaat want medio januari heeft de federale ministerraad het wetsvoorstel van minister Johan Vande Lanotte dat de producenten verbiedt om hun toestellen te blokkeren, goedgekeurd. Het voorstel moet nog wel door het parlement, vooraleer het in een wet kan worden omgezet.

Prestaties

Ook nu de opstart van 4G in België onomkeerbaar is, zullen we de prestaties van het netwerk en de bevindingen van onze Vikings blijven monitoren om de sector constructieve feedback te geven over de werking van 4G in België. Uiteraard moet je over een gsm-toestel beschikken dat 4G-compatibel is en mobiel surfen in een regio met 4G-dekking. Hieronder kan je nagaan hoe het zit met de 4G dekking in jouw regio. 

Cadeau

Hoe dan ook, de integratie van 4G in al onze prepaid bundels is en blijft een feestelijk moment en bij een feest hoort een cadeau. Daarom kan ieder die dat wil via onze website www.mobilevikings.com deelnemen aan onze 4G-wedstrijd en zo kans maken op een HTC One smartphone met zes maanden Mobile Vikings inclusief!”

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief
Connecteer met 84.639 abonnees
Bloovi Magazine

Bloovi brengt 2x per jaar een eigen print magazine uit. Met inspirerende verhalen van spraakmakende ondernemers.

>> vraag hier je gratis exemplaar aan

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief