Youdagames, een van de toonaangevende Nederlandse casual game-ontwikkelaars lanceert met grote trots haar volledig vernieuwde consumenten portal. De nieuwe portal www.youdagames.com combineert een kwalitatief hoogwaardig design met functionaliteiten gericht op speciale categorieën zoals "Youda" en "Mobiel". Hiermee positioneert Youdagames zich nog meer als premium multi-platform ontwikkelaar.

Met de introductie van de nieuwe portal wil Youdagames haar positie als premium multi-platform ontwikkelaar verstevigen en meer focussen op haar download, online en mobiele spellenportfolio. Youdagames plaatst zorgvuldig geselecteerde spellen die voldoen aan de premium kwaliteitseisen en multi-platform benadering om haar loyale gebruikers op haar wenken te bedienen.

"Een duidelijke product segmentatie en focus op de mobiele spellenmarkt is cruciaal voor een succesvolle strategie" stelt Wim Jagtenberg, CEO van Youdagames. "Alleen door vroeg in te stappen kunnen gamebedrijven op lange termijn succesvol zijn. De succesvolle mobiele uitbreiding van titels zoals "Governor of Poker" bewijst dat de toekomst in mobiele en multi-platform spelervaringen ligt."

Heb je zelf nieuws over je bedrijf? Mail naar redactie@bloovi.be en we nemen het op in ons Sectornieuws.

Je kan je nieuws ook tweeten met #bloovi